FATALNA LJUBAV! OVO JE VESNA KOJU JE UBIO DRAGAN: Voleli se u mladosti, nedavno se opet sreli, a on joj presudio sa 2 hica (FOTO)
Foto: Kurir

zločin kod vranja

FATALNA LJUBAV! OVO JE VESNA KOJU JE UBIO DRAGAN: Voleli se u mladosti, nedavno se opet sreli, a on joj presudio sa 2 hica (FOTO)

Crna Hronika -

Vesna Keber (62) brutalno je ubijena prošle nedelje u kući svoje majke u selu nadomak Vranja.Dva hica iz pištolja u nju jeispalio bivši emotivni partner Dragan Janković iz Jagodine, a potom izvršio samoubistvo.

Ubistvo i samoubistvo dogodilo se 27. avgusta oko sedam sati ujutru u selu Vrtogoš kod Vranja. Janković, nakon što je ubio žrtvu, presudio je i sebi.

ubijena vesna keber
ubijena vesna keberfoto: Kurir

Kako smo već izveštavali, Vesna i Dragan imali su mladalačku ljubav, ali su im se u jednom trenutku putevi razišli, jer je Dragan otišao na odsluženje vojnog roka, a lepu Vesnu otac, inače vojno lice poveo je sa sobom u Skoplje. U međuvremenu našli su druge partnere.

- Vesna se udala za generala u Sloveniji, gde je dobila ćerku, dok je sa druge strane Dragan sa suprugom dobio sina. Živeo je u Bujanovcu i držao je kafić, ali zbog boljeg života preselio se u Jagodinu gde je lepo zarađivao s obzirom da je držao perionicu, kiosk brze hrane, prodavnicu polovne robe - objasnio je prijatelj i dodao:

ovde se dogodilo ubistvo nadomak vranja
ovde se dogodilo ubistvo nadomak vranjafoto: Kurir/T.S.

- Dragan nikada nije prežalio Vesnu, tačnije nikada joj nije oprostio što se nije udala za njega. Pre nekoliko je odlučio da Vesninoj majci pošalje spomenar kako bi videla koliko su se voleli.

Kako je dodao sagovornik, majka žrtve je to pokazala ćerki koja je želela da stupi u kontakt sa Dragankom Jankovićem.

- Vesna je tada bila udovica, dok je Dragan ostavio suprugu i sina i počeo da se viđa sa Vesnom, koja je dolazila kod njega. Međutim, ubrzo su počeli problemi jer je Janković navodno, bio patološki ljubomoran i došlo je čak i do fizičkog sukoba, gde je Vesna odlučila da ode od njega i prijavila ga je. Tada je dobio zabranu prilaska - kaže on i nastavlja:

dragan janković ubio bivšu emotivnu partnerku, a potom sebe
dragan janković ubio bivšu emotivnu partnerku, a potom sebefoto: Društvene mreže

- Janković je upao u teško psihičko stanje i depresiju. Bez terapije nije mogao ni da spava, a Vesna nije htela ni da čuje za njega. Znao je da će Vesna doći na slavu kod svoje majke u selo pored Vranja. Tada je otišao sa pištoljem i ubio nju, a potom i sebe.

Žitelji Vrtogoša ranije su ispričali za Kurir da je Vesna bila divna i prelepa žena.

- Vesna je bila divna i lepa žena, penzionerka, živela je povučeno tu sa majkom i ocem, otac joj je bio vojno lice, kada je umro, ostavio joj je kuću u Beogradu, pa je ona više tamo živela, a ovde u Gornji Vrtogoš, dolazila je za slavu ili tako neke praznike i proslave - ispričala je prva komšinica ranije za Kurir i dodala da je Vesna uoči ubistva došla kod majke kako bi joj pomogla da spreme slavu.

Bonus video:

02:39

KURIR UŽIVO U NOVOM PAZARU: Ubio suprugu, pa oduzeo sebi život! Ostavio pet ćerki iza sebe: Ovo su komšije otkrile o supružnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track