MALOLETNIKA OTELI I PRETUKLI ZBOG NOVČANOG DUGA! Advokat Todorović za Kurir televiziju: Evo šta čeka nasilnike iz Obrenovca
Foto: Nemanja Todorović

redakcija

MALOLETNIKA OTELI I PRETUKLI ZBOG NOVČANOG DUGA! Advokat Todorović za Kurir televiziju: Evo šta čeka nasilnike iz Obrenovca

Crna Hronika -

Podsetićemo na vest da su, zbog novčanog duga, trojica mladića otela i pretukla maloletnika u Obrenovcu. Ono što posebno zabrinjava je to što je ovo drugi slučaj brutalnog nasilja nad maloletnicima u poslednjih pet dana.

Novinarka Kurira Ksenija Stojiljković je u razgovoru sa sagovornikom advokatom Nemanjom Todorovićem saznala kolika kazna je predviđena i šta čeka počinioce ovog krivičnog dela.

02:45

MALOLETNIKA OTELI I PRETUKLI ZBOG NOVČANOG DUGA! Advokat Todorović za Kurir televiziju: Evo šta čeka počinioce ovih krivičnih dela

- Sve zavisi od okolnosti slučaja, odnosno do kakvih je povreda došlo, pa će i u tom smislu biti kvalifikacija tužioca. Imali smo slučaj da je slomljen nos jednom od maloletnika kada ih je vlasnik pumpe uhvatio i rešio da uzme zakon u svoje ruke. Tu je zaprećena kazna od jedne, pa do osam godina, s obzirom na to da se radi o teškoj telesnoj povredi, pa je i u ovom slučaju to jedna od mogućih kazni. Doduše, ne znamo na koji način će tužioc da kvalifikuje ova krivična dela, pa će i od toga zavisiti koji će biti opseg tih krivičnih dela, kao i to koliko ih je načinjeno - započeo je Todorović.

Advokat je izneo okvirne kazne, s obzirom na to da je poznato da se radi o otmici i nanošenju povreda:

- Sud izriče jedinstvenu kaznu, odnosno ne sabira kazne za kaznu zatvora, nego se izrekne jedinstvena, koja se stavlja za sticaj dela, dakle za oba krivična dela, pa će izreknuti jednu kaznu. Pa ćemo videti sve od stava suda, okolnosti slučaja, dokaza koji budu izvedeni, ali i samoj ozbiljnosti krivičnih dela.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

REPORTER KURIRA UŽIVO S MESTA ZLOČINA! Opsadno stanje i helikopteri iznad pumpe u Rušnju gde je ubijen nikšićki Eskobar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja