DEVOJKA PRETUČENA U RESTORANU U BEOGRADU! Kruži jeziv snimak: Dobila udarac nogom u glavu, razvlačio je po podu i pobegao! (Video)
Foto: Drustvene Mreže

užas!

DEVOJKA PRETUČENA U RESTORANU U BEOGRADU! Kruži jeziv snimak: Dobila udarac nogom u glavu, razvlačio je po podu i pobegao! (Video)

Crna Hronika -

Pre dve večeri, odnosno 2. septembra, u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, Đ. L. pretukao je, kako se sumnja, jednu devojku (26). Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni je nakon napada pobegao i policija za njim traga.

Luka Đurić, Pretučena devojka, Novi Beograd, Restoran
foto: Drustvene Mreže

- Devojka je 2. septembra izašla sa drugaricom (21) u jedan poznati restoran na Novom Beogradu. Ona je ubrzo pozvala policiju i prjavila je nasilje - kaže izvor.

Na društvenoj mreži Tiktok potom je osvanuo snimak na kom se vide dve devojke sa povredama. U opisu videa piše da je muškarac prišao devojci koja je sedela u restoranu i da ju je udario, a da niko od gostiju nije prišao da je odbrani. Takođe, dodaje se da je napadnutoj u pomoć pritekla drugarica, ali je i ona dobila udarac.

- Preksinoć, je osoba bliska meni u restoranu pretrpela fizičko nasilje. Niko u restoranu nije odreagovao, čak ni time da kontaktira policijsku ispostavu Novi Beograd. Da stvar bude još gora, drugarica koja je ustala da je odbrani je takođe dobila udarac nogom u glavu i pesnicom. Dečko je nakon toga što ju je razvlačio po podu pobegao u nepoznatom pravcu - piše u opisu jedne od objava.

Inače, na snimku se vidi da devojka ima povrede po licu, na kom se vidi i krv.

- Lice joj je unakaženo, sve se vidi na snimku, policija je odmah izašla na lice mesta, međutim, napadač je već bio pobegao. Istraga je u toku i očekuje se da će osumnjičeni biti ubrzo priveden - dodao je naš izvor.

- Ovo je strašno, ne daj Bože nikome da doživi ovako nešto, kakve god okolnosti bile, ovo je kukavičluk, svako ko napada slabije od sebe je kukavica i beda od čoveka, nadam se da će ona biti dobro, a da će on dobiti šta zaslužuje - samo su neki od komentara ispod objavljenog videa.

Bonus video:

04:38

DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track