EVO ŠTA JE PRETUČENA DEVOJKA ISPRIČALA POLICIJI: Prišao mi je dok sam sedela za stolom, udario i ukrao torbicu... U toku potraga!
Foto: Drustvene Mreže

nasilje na novom beogradu

EVO ŠTA JE PRETUČENA DEVOJKA ISPRIČALA POLICIJI: Prišao mi je dok sam sedela za stolom, udario i ukrao torbicu... U toku potraga!

Crna Hronika -

Nakon što se jeziv snimak proširio društvenim mrežama, a gde se jasno vide povrede pretučene devojke (ime poznato redakciji) u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, Kurir nezvanično saznaje da je pokrenuta potraga za osumnjičenim.

Kako kaže naš izvor, devojka je 2. septembra oko ponoći pozvala policiju i prijavila da je napadnuta. Takođe, navela je da je povrede zadobila i njena drugarica koja je pokušala da je odbrani.

- Po prijavi policija je izašla na lice mesta i uzete su izjave. Napadnuta devojka (26) je, navodno, rekla da je sedela u lokalu za stolom sa svojom prijateljicom (21) kada joj je osumnjičeni, kog je navela pod imenom i prezimenom, prišao i počeo da je udara iz sve snage - kaže naš izvor.

- Uzeo mi je i torbicu, tu su mi bili telefon i dokumenta, i otišao je - navodno je rekla oštećena, koja se kao i njena drugarica žalila na povrede.

- Ekipa Hitne pomoći ih je pregledala i ukazala im pomoć - kaže naš izvor.

Kako dalje naš izvor objašnjava, napadnuta mlada žena je, navodno, ispričala i da je napad na nju bio neočikavan, te da je ostala u potpunom šoku.

Inače, drugarica sa kojom je te večeri bila u restoranu, pokušala je da je odbrani, ali je i ona, kako su rekle, dobila jak udarac nogom i pesnicom u lice.

Luka Đurić, Pretučena devojka, Novi Beograd, Restoran
foto: Drustvene Mreže

Na društvenoj mreži Tiktok potom je, podsetimo, osvanuo je snimak na kom se vide dve devojke sa krvavim povredama.

- Preksinoć je osoba bliska meni u restoranu pretrpela fizičko nasilje. Niko u restoranu nije odreagovao, čak ni time da kontaktira policijsku ispostavu Novi Beograd. Da stvar bude još gora, drugarica koja je ustala da je odbrani je takođe dobila udarac nogom u glavu i pesnicom. Dečko je nakon toga što ju je razvlačio po podu pobegao u nepoznatom pravcu - piše u opisu jedne od objava.

USledio je niz komentara, a pozadina napada nije poznata.

- Motiv napada se utvrđuje - dodao je izvor.

Bonus video:

04:38

DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track