"VIDITE JOJ RANE, KAO DA JE UDARAO DŽAK, A NE OSOBU" Evo ko je muškarac koji je pretukao devojku u beogradskom restoranu (Foto)
Foto: Drustvene Mreže

snimak kruži mrežama

"VIDITE JOJ RANE, KAO DA JE UDARAO DŽAK, A NE OSOBU" Evo ko je muškarac koji je pretukao devojku u beogradskom restoranu (Foto)

Crna Hronika -

Đ. L. (26) iz Batajnice koji se sumnjiči da je pre dve večeri nasrnuo na devojku (26) u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, još uvek se nalazi u bekstvu. Podsećanja radi, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak gde se vidi pretučena devojka u ranama i povredama od udaraca.

Luka Đurić, Pretučena devojka, Novi Beograd, Restoran
foto: Drustvene Mreže

- Mladić je ušao u restoran malo pre ponoći, kada je odjednom nasrnuo na devojku, udarao je iz sve snage, a kada je njena drugarica pokušala da je odbrani, on se okrenuo i ka njoj pa je i ona dobila udarac nogom u glavu. Bilo je jezivo, pogotovo što niko nije reagovao u tom momentu, a mladić se samo pokupio i pobegao nakon ovog užasa - kaže izvor Kurira.

Inače, za pomenutim mladićem se traga od 2. septembra, međutim, on još uvek nije uhapšen.

- Žrtva i napadač se verovatno poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom, njena sestra je, sa druge strane, takođe dodala da pomenuti muškarac duguje i određenu svotu novca, a motiv ovakvog napada još uvek nije poznat - dodaje naš izvor.

Na društvenoj mreži Tiktok osvanuo je snimak na kom se vide dve devojke sa povredama, dok su se ispod ređali komentari.

- Vidite joj rane, kao da je udarao džak, a ne osobu, ovo je jezivo, devojka je unakažena - pisali su masovno ljudi ispod objavljenog snimka.

Bonus video:

00:07

Otac brutalno pretukao maloletnu ćerku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track