VOZAČ "MERCEDESA" NALETEO NA "TOJOTU" U KOJOJ SU STRADALE 2 OSOBE: Detalji nesreće kod Bajmoka! On prošao sa lakšim povredama
Foto: Nemanja Nikolić

direktan sudar

VOZAČ "MERCEDESA" NALETEO NA "TOJOTU" U KOJOJ SU STRADALE 2 OSOBE: Detalji nesreće kod Bajmoka! On prošao sa lakšim povredama

Crna Hronika -

Oko 20 i 20 sinoć je na putu od Bajmoka do Subotice došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su stradale dve osobe, jedna osoba je zabola teže, a druga lakše telesne povrede.

Kako saznaje Kurir vožač marke "mercedes" izazvao je direktan sudar kad je naleteo na vozilo marke "tojota" u kojoj je bilo tri osobe.

- Vozač "mercedesa" je, iz za sada nepoznatih razloga, prešao iz svoje trake kojom se kretao u pravcu 'prema Subotici, prešao u suprotnu i direktno udario u "tojotu" - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Iz vozila "tojojta" na licu mesta su stradali vozač i putnik koji je bio na zadnjem sedištu, dok je suvozač teže povređen, a vozač "mercedesa" je zadobio lakše telesne povrede.

Tužilac osnovnog javnog tužilaštva i policija u Subotici je obavili uviđaj na mestu nesreće, nakon čega se očekuje da će biti utvrđeno na koji način je tačno došlo do iste, kao i to u kakvom je stanju bio vozač "mercedesa".

- Automobil "tojota" je bio rasut po putu, pravo je čudo da je i ta jedna osoba iz automobila preživela, scene su bile jezive - kaže nam jedan od očevidaca.

Bonus video:

00:08

Nesreća u Mladenovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track