OVO JE PRETUČENI MLADIĆ U LOZNICI! Nasilnici ga unakazili od batina, bore mu se za život! "Niste me videli ovde! Nisam bio..."
Foto: Drustvene Mreže

OVO JE PRETUČENI MLADIĆ U LOZNICI! Nasilnici ga unakazili od batina, bore mu se za život! "Niste me videli ovde! Nisam bio..."

Crna Hronika -

Mladić M. G. (26) iz Loznice teško je povređen sinoć u tuči koja se dogodila u centru grada dok je ulazio u automobil. Zbog ozbiljnih povreda nalazi se u životnoj opasnosti, a trojica nasilnika su uhapšen tim povodom.

Tuča se dogodila u centru grada Loznice sinoć oko 20 sati. Naime, iako se prva vest bila da se radi o sukobu navijača u tom gradu, brat povređenog M. G. za Kurir je ispričao da njegov brat nije navijač, ali da su momci koji su ga tukli pripadnici jedne navijačke grupe.

teško povređeni m.g. iz loznice
teško povređeni m.g. iz loznicefoto: Drustvene Mreže

- Moj brat je bio u društvu prijatelja i tri devojke. Ništa nije ukazivalo da će doći do nekog problema. Kada je krenuo da sedne u automobil kojim je upravljala jedna od devojaka, grupa muškaraca, tih navijača i lokalnih kabadahija počeli su da ga biju - naveo je brat M .G. ranije za Kurir i dodao:

- Tukli su tako jako, da je u jednom trenutku nešto puklo. Možda su ga udarili i nekim predmetom s obzirom na njegove povrede. Prijatelj koji je bio sa njim pokušao je svojim telom da ga zaštiti, ali su i njega udarili. Devojke su vrištale i dozivale pomoć.

Policija i Hitna pomoć je došla na mesto tuče, a lekari su odmah sanitetom prevezli M .G. prvo u lozničku bolnicu, a zatim je transportovan za Beograd zbog kritičnog stanja.

teško povređeni m.g. iz loznice
teško povređeni m.g. iz loznicefoto: Drustvene Mreže

- Jedan od uhapšenih N. K. je vikao pred okupljenima: "Niste me videli ovde, nisam bio ovde" i pobegao u nepoznatom pravcu. Čuli smo da je jutros uhapšen - naveo je brat M. G.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične tuče. Kako Kurir saznaje, loznička policija pored N. K. lišila je slobode još dva lica P. L. i J. O. za koje se sumnja da pripadaju jednoj navijačkoj grupi.

- U sinoćnoj tuči učestvovalo je još nekoliko lica i vrši se njihova identifikacija. Inače, postoji i video snimak tuče, jer je kamera sa jednog objekta koji se nalazi u neposrednoj blizini gde je i došlo do stravične tuče, snimila napad - navodi Kurirov dobro obavešten izvor i dodaje:

- Iako se kao mogući motiv napada prvo pominjao sukob navijačkih grupa oko šaranja grafita, ne isključuje se mogućnost da je u pitanju i neki navodni, stari dug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track