Luka Vuksanović (26) iz Beograda koji je 26. avgusta doživeo saobraćajnu nesreću kod Mladenovca, a njegov nestanak porodica je prijavila policija koja je pronašla njegovo telo osam dana kasnije. Neutešna porodica tim povodom objavila je potresnu čitulju u novinama.

Inače, da podsetimo, nesreća se dogodila 26. avgusta u večernjim časovima i to na putu Beograd-Mladenovac kod skretanja za Sopot. Mladić je u trenutku nesreće bio sam u automobilu. Sumnja se da je nesreću prouzrokovala neprilagođena brzina. Vuksanovićevo telo je osam dana kasnije nađeno u žbunju koji se nalazi svega na 100 metara od mesta nesreće.

whatsapp-image-20240906-at-10.11.49-988140cb.jpg
Screenshot 
čitulja luki vuksanovićfoto: screenshot

Luka, s neizmernom tugom u srcu opraštamo se od tebe - u potpisu neutešna majka, brat i sestra sa porodicom.

Luka Vuksanović kako se može videti u rasporedu sahrana na večni počinak biće ispraćen u ponedeljak na groblju Orlovača. Kako je tačno došlo do nesreće i kako je mladić iz Beograda završio u jarku, kao i da li je moguće da niko od porodice koji su od prvog dana bili uključeni u potragu, nije naišao na njegovo telo, pitanja su koja su za sada ostala potpuno nerazjašnjena.

v.jpg
Drustvene Mreže, Marko Karović 
pretraga terena foto: Marko Karović, Drustvene Mreže

Sagovornici Kurira ranije su naveli da postoje tri moguća scenarija - da je Luka ispao iz automobila nakon silovitog udarca i na mestu ostao mrtav, potom da postoji mogućnost da je mladić bio živ posle udarca u bankinu, a onda izašao iz automobila potpuno dezorijentisan. Pokušavajući da nađe pomoć, našao se u šumi i od zadobijenih povreda, ostao da leži tu. Treća solucija je najmanje verovatna, međutim, članovi Lukine porodice sumnjaju i na to.

Telo Beograđanina pronađeno je u ponedeljak 2. septembra, kada je porodica odlučila da organizuje potragu u koju je bio uključen veći broj ljudi, pored porodice i Lukinih prijatelja. Nedugo nakon što je otpočela potraga, njegovo telo pronašao je jedan pripadnik policije, nakon čega je poslato na obdukciju.

Bonus video:

Kurir Mesto gde je nestao Luka iz Mladenovca