L.Đ. (27) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela Zlostavljanje i mučenje i Ugrožavanje sigurnosti, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

1111.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

- Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, odnosno da je dana 02. septembra ove godine, u restoranu “Theta” na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku - oštećenu S.S. i njenu drugaricu - oštećenu J.B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobegao sa mesta događaja - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva i dodaje:

- Sestri oštećene S.S. - oštećenoj A.S. slao je preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju bezbednost i bezbednost članova svoje porodice.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti krivičnog delo.

Bonus video:

Kurir televizija "DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO" Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?