Dve osobe povređene su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu ka Beogradu nedaleko od Niša.

Do nezgode je došlo oko 15 sati kada se iz još nepoznatih razloga putničko vozilo “zakucalo” u autobus koji se kretao ispred njega srednjom kolovoznom trakom.

- Niko od ljudi koji su se nalazili u autobusu nije zadobio povrede ali su povređene dve osobe koje su se nalazile u putničkom automobilu. Povređene ljude je Hitna pomoć transportovala u niški Univerzitetski klinički centar - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, jedan povređeni je prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra UKC Niš dok je drugi zbrinut na ortopediji. Prema nezvaničnim saznanjima, obojica su bili putnici u automobilu dok vozač nije pretrpeo povrede koje bi zahtevale bolničko zbrinjavanje.

Policija obavlja uviđaj na mestu nesreće a biće obavljeno i alkotestiranje vozača. S obzirom na to da je uviđaj u toku još nema informacija kom transportnom preduzeću pripada autobus niti podataka o putničkom automobilu.

O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje će nakon okončanja uviđaja odlučiti da li ima osnova za procesuiranje učesnika saobraćajne nezgode.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

Sandzak Danas STRAVIČAN UDES u Lukarima