Mladić i devojka sa kačeketom na glavi sinoć su opljačkali restoran na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, a "plen" tačnije piće i hranu izneli su u crnim džakovima.

Kako se može videti na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram na profilu Moj Beograd, jasno se vidi kako mladić u majici kratkih rukava i šorcu pokušava da razvali vrata od lokala. Zaleće se, udara ih, pokušava da ih obije, dok ga devojka sa dugom kosom i kačketom na glavi nestrpljivo čeka ispred bašte lokala. Kako se može videti na pomenutom snimku, lopov kome se jasno vidi lice pokušava da obije vrata i uđe unutra.

Mladić zatim pokušava da uđe na drugi ulaz, koji se nalazi odmah do prvog. Pomera sto koji se nalazi ispred vrata, ali i dalje ne uspeva u nameri da provali u restoran. U jednom trenutku devojka koja je pokušala da se maskira i da joj se ne vidi lice dolazi do dečka, pokušava zajedno sa njim da obije vrata. Zajedno guraju vrata, dok ona u ruci drži crni džak verovatno kako bi iznela piće i hranu iz lokala.

Insatgram Pljačka restorana u centru Beograda

Na kraju razbojnik uspeva da uđe u lokal, a adevojka ga prati u stopu. Ulaze sa džakovima i unutra, što se ne vidi na kamerama, ali izlaze sa punim džakovima. Prvo iz lokala izlazi dečko koji jedva stavlja na rame džak, kesu, a za njim i devojka. Oni potom laganim hodom se udaljavaju od mesta pljačke.

Ispod ovog video, samo su se nizali komentari.

- Golim rukama na staklo, veoma pametno, ostavio više otisaka nego MUP što ih ima u registru. Naći će ga za pet minuta - piše u jednom komentaru, dok u drugom šaljivom stoji:

- Došli ljudi da izbace smeće od toga dana. Sve je legitimno, rade svoj posao.

Zatim su usledili osuđivački komentari: "Kuda ide ovo društvo? Ovo je strašno. Skandal."

Bonus video:

Insatgram Pljačka restorana u centru Beograda