A. D. bivša partnerka Luke Vuksanovića (26) iz Beograda čije telo je nađeno nakon osam dana od saobraćajne nesreće koju je doživeo 26.avgusta na putu Beograd-Mladenovac, oglasila se na svom Instagram profilu potresnim objavama.

Podsetimo, Vuksanović je 26. avgusta u večernjim satima doživeo nesreću na putu Beograd-Mladenovac na skretanju kod Sopota. Kobne večeri bio je sam u automobilu, a sumnja se da je do udesa došlo usled neprilagođene brzine.

Postoji nekoliko verzija kako mladić nije odmah nađen nakon udesa i kako je uopšte moguće da je njegovo telo pronađeno tek 2. septembra, osam dana kasnije i to na svega 100 metara od mesta udesa. Inače, porodica je prijavila nestanak policiji i zajedno su išli u opsežnu pretragu terena.

Njegova bivša partnerka, kako smo već pomenuli, objavila je pre nekoliko sati prvo porodičnu crno-belu fotografiju na kojoj deluju srećni i nasmejano.

Printscreen "SVE TI DUGUJEM"! Potresna objava bivše partnerke poginulog Luke: Objavila slike iz vremena kad su bili srećni KIDAJU DUŠU (FOTO)

Zatim je usledila još jedna slika na kojoj njih dvoje poziraju u liftu dok u rukama imaju kacige od motora.

1.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Ubrzo zatim okačila je i treću crno belu fotografiju, a potom i video snimak koji kida dušu. Na pomenutom snimku može se videti kako bivši partneri zajedno plešu dok je u pozadini pesma poznatog pevača Ace Pejovića pod numerom "Sve ti dugujem". Njih dvoje zagrljeni plešu i pevaju pesmu. Inače, stihovi ljubavne pesme glase: "Ja svojim morem plovim, putujem, sve manje tugujem, sve više ludujem, jer znam da neko kući čeka me. Šta bi da nema te, sve ti dugujem."

Ovo nije prvi put da se bivša partnerka Luke Vuksanovića oglasila na društvenim mrežama, jer je to uradila i kada se našlo njegovo telo.

- Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru - napisala je kratko A. D. uz niz zajedničnih fotografija.

Telo mladića Luke Vuksanovića poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt. Istragu povodom ovog slučaja vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu.