Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić (42) ubijen je pre tačno dve godine u Istanbulu, a danas su njegovi najbliži objavili pomene u znak sećanja na njega.

Vukotić je izrešetan u automobiluu kome je bio sa, tada trudnom suprugom Mašom M. i maloletnim detetom, kao i vozačem (koji je kasnije uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u ubistvu).

"Prisutan si u svakom našem uzdahu i rane na srcu su toliko duboke da ni večnost nije dovoljna da ih zaceli. Ožiljci su tu da nas podsete da zaboraviti ne smemo. Tvoj trag u svetu je neizbrisiv, a ljubav prema tebi večna. Sa ponosom i poštovanjem govorimo o tebi, a u svakom otkucaju našeg srca ostaće sećanje koje čuvamo. Neka tvoj mir bude večan, a tvoja snaga i dalje bude deo nas.

Sa dubokim pijetetom tvoje večne ljubavi", stoji u pomenu koji je potpisala supruga Maša sa decom.

3967054-screenshot20240908173053-edit.jpg
Printscreen/Dan 
foto: Printscreen/Dan

Porodica Vukotić je napisala:

"Sećanje na tebe, ponos i dostojanstvo žive zauvek! Počivaj u miru voljeni naš".

screenshot-20240908-173106.jpg
Printscreen/Dan 
foto: Printscreen/Dan

Ni porodica supruge Maše ne zaboravlja Jovana. U pomenu se navodi:

"I dok vreme prolazi, sećanja na tvoju plemenitost, čast i lepotu ostaju neizbrisiva. Tvoj lik zauvek nosimo u srcima. S dubokim poštovanjem i zahvalnošću zete naš".

3967053-screenshot20240908173039-edit.jpg
Printscreen/Dan 
foto: Printscreen/Dan

Podsetimo, u Turskoj je podignuta optužnica za Vukotićevo ubistvo, na njoj se nalazi 18 osoba, uključujući Radoja Živkovića, rođaka Radoja Zvicera, kao i Milana Vujotića i Zdravka Perunovića.