Zorica C. (55) iz Niša nemilosrdno je ubijena u svom porodičnom domu, a kako se saznaje, Zorici je presudila ćerka, koja se trenutno nalazi u bekstvu!

- Ovo je velika tragedija u svakom slučaju, teško su živele, stalno su se svađale, u njihovoj kući uvek se čula svađa, dolazilo je i do tuča, ali ovo je strašno - kažu komšije za Kurir.

viber-slika-20240909-115945395.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Osumnjičena ćerka je, kako se sumnja, zaklala majku, kada je najverovatnije iskoristila trenutak dok su bile same u kući.

- U toj kući živi njih troje, otac, majka i ćerka koja je u bekstvu. Druga ćerka im je u Vranju negde, ne znamo da li je ona uopšte sada tu, verovatno joj je otac javio šta se dogodilo. On je bio na nekoj livadi u blizini, čuvao je koze, kad se vratio kući, zatekao je užas, svuda je bilo krvi - dodaju komšije.

Podsećanja radi, do ubistva je došlo sinoć u večernjim satima, a prema rečima komšija, dugo se čula buka koja je dopirala iz njihovog doma, nakon čega je usledila tišina.

Oglasili se iz Tužilaštva

Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je dana je juče u večernjim časovima, u kući, na adresi u Nišu zatečeno beživotno telo Z.C. (1955) i da postoje osnovi sumnje da je lišena života.

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu je zajedno sa policijskim službenicima PU u Nišu obavio uviđaj na mestu događaja, dat je nalog da se telo sada pok. Z.C. preveze do Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, kojoj ustanovi je naloženo obavljanje obdukcije i naloženo je preduzimanje svih neophodnih radnji radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao i radi pronalaženja učinioca.

Bonus video:

Kurir/M.S Detalji ubistva u Nišu, ćerka zaklala majku!