U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno je Kuriru da je danas kod državljanina Irana na ulazu u Srbiju iz Republike Severne Makedonije pronađena opojna droga.

Kod I. I. V. iz Irana, (31) , koji je upravljao kamperom pronađena je opojna droga "hašiš" u količini od 3,5 grama, "kokain" u količini od 14,75 grama i opojna droga "ketamin" u tečnom stanju koja se nalazila u plastičnoj bočici, u količini od 12,65 grama.

Strani državljanin je uhapšen i biće priveden u tužilaštvo radi saslušanja, zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga, navode iz OJT u Vranju.

- Dana 09.09.2024.godine na SGP Preševo na ulazu u R.Srbiju iz S.R.Makedonije, kod I. I. V. iz Irana, rođen 1993. godine, koji je upravljao kamperom pronađena opojna droga "Hašiš" u bruto količini od 3,5 grama, opojna droga „Kokain“ u bruto količini od 14,75 grama i opojna droga „Ketamin“ u tečnnom stanju koja se nalazila u plastičnoj bočici, u bruto količini od 12,65 grama. Isti je uhapšen, uzet mu je urin za analizu i biće priveden u tužilaštvo radi saslušanja, zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga iz čl.246a.st.1.KZ. - stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

Bonus video:

Kurir televizija "NAREDNI DAN NIJE BITAN, DROGA POSTAJE SMISAO SVEGA" Najdetaljnija ispovest bivšeg zavisnika heroina: Ovako sam se izlečio!