Marina C. koja se sumnjiči da je ubila svoju majku Zoricu C. pronađena je sinoć oko 20 sati oko fudbalskog terena FK Aluminijum, a koji se nalazi u okviru firme za preradu metala "Nisal".

Kurir je jutros obišao ovu lokaciju koja je udaljena oko dva kilometra od Marinine kuće odnosno mesta ubistva.

img-20240910-094941003-hdr.jpg
Kurir/M.S. 
foto: Kurir/M.S.

- Ovde je sinoć bilo nezapamćeno mnogo policije, pretraživali su teren, onda su došli forenzičari i mi nismo mogli da priđemo tamo prema terenu. Nju nismo videli da je prošla kroz Ulicu Bose Ranković gde je nađena tako da pretpostavljamo da je došla iz pravca šume odnosno nekadašnje Elektronske industrije.

Kurir/M.S. KURIR NA LICU MESTA, OVDE JE PRONAĐENA MARINA: Tu se krila Nišlijka osumnjičena za ubistvo majke, šta kažu komšije i gde je sad

- Neko kaže da je video osobu koja je sedela u letnjikovcu pored igrališta, ali da li je to tačno bila ona, ne znamo - rekle su nam komšije koje stanuju i okolini FK Aluminijum.

Marina ima problema sa mentalnim zdravljem tako da verovatno nije imala svest da je prolazila kroz trnje, šipražje da bi došla do ove lokacije. Marina je smeštena u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.