Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici juče su priveli muškarca starog 32 godine, N.R., zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva u pokušaju.

Incident se dogodio oko 13 časova, kada je, kako se sumnja, N.R. oštrim predmetom, najverovatnije sekirom, naneo teške telesne povrede svom deset godina mlađem bratu u porodičnoj kući u Kuzminskoj ulici.

Kako je saopšteno iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, povređeni mladić zadobio je ozbiljne povrede u predelu glave, zbog čega je hitno prebačen u Klinički centar Vojvodine. Njegovo zdravstveno stanje se prati, ali prema dostupnim informacijama, povrede su ozbiljne i zahtevaju dalju medicinsku negu.

Naša novinarka uključila se iz Sremske Mitrovice gde je rekla više o ovom događaju:

Kurir televizija "BILI SU MIRNI LJUDI, NISMO MOGLI DA PRETPOSTAVIMO!" Komšije progovorile o muškarcu koji je napao mlađeg brata sekirom

Komšije iz ovog kraja, koje nisu želele da govore pred kamerama, izjavile su da su o incidentu uglavnom saznale iz medija. Prema njihovim rečima, nisu mogli ni da pretpostave da se ovako ozbiljan sukob dešava među ljudima iz njihove zajednice. Neki od njih su rekli da su braću viđali kao mirne ljude, što čini ovaj događaj još šokantnijim.

N.R. je priveden na licu mesta, a policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati. Nakon toga, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Motiv napada za sada nije zvanično poznat, a istraga je u toku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Ubistvo u selu kod Žitorađe