Luka Vuksanović (26) doživeo je saobraćajnu nesreću krajem avgusta kada je kod Mladenovca automobilom udario u zaštitnu ogradu, a samo 40 sekundi kasnije njega u potpuno smrskanom automobilu nije bilo. Devet dana za njim su tragali njegovi najbliži, a Lukino telo pronašao je policajac na 40 metara od mesta gde se zaustavio automobil.

U ovom slučaju postoje brojna pitanja na koja, za sada, nema odgovora, a policija ispituje zašto je Luka kritičnog dana vozio toliko brzo i da li ga je neko zapravo jurio.

Kako se nezvanično saznaje, ovim slučajem se prvo bavila policija u Mladenovcu, međutim, kasnije je taj predmet uzela Uprava kriminalističke policije (UKP).

- Još uvek nema nalaza obdukcije jer se čeka toksikologija. Pretpostavlja se da je Luka imao velike unutrašnje povrede i da je instiktivno izašao iz automobila - kaže izvor.

v.jpg
Drustvene Mreže, Marko Karović 
foto: Marko Karović, Drustvene Mreže

Dobro poznavao taj deo puta

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Luka je vozio brz auto i potpuno je nejasno zbog čega je, uprkos tome što je dobro poznavao taj deo puta, "ispravio" krivinu.

- On je udario u zaštitnu ogradu, pregazio jedan parkirani stari automobil i još nastavio na močvarnom delu. Taj teren je prepun šiblja i gustog drveća - kaže izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da je Luka imao velike unutrašnje povrede i da se do jutra onesvestio.

Telo pronađeno nakon devet dana

Podsetimo, Luka Vuksanović doživeo je saobraćajnu nesreću pre 11 dana kada je, kako se sumnja, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu, te sleteo sa puta.

Nakon samo 40 sekundi, kako je rekla njegova sestra, njega u vozilu više nije bilo. Za Lukom su njegovi najbliži uporno tragali devet dana, a njegovo telo je u ponedeljak, 2. septembra, pronašao policajac na samo 100 metara od mesta nesreće.

Luka je inače iza sebe ostavio sina.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

Kurir Mesto gde je nestao Luka iz Mladenovca