Nasilniku B.P. (35) koji je uhapšen zbog prebijanja majke, određen je pritvor do 30 dana.

"Povodom predloga Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora prema okrivljenom B.P. (rođen 1989. godine) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo 'nasilje u porodici' i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo i ometati krivični postupak uticanjem na oštećene, a o kojem predlogu je javnost već obaveštena, Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja navedenih razloga", navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, on se sumnjiči da je pre tri dana pijan tukao majku. Ženino zapomaganje čule su komšije koje su joj pritekle u pomoć. Nakon prebijanja majke, nasilnik je pobegao, ali ga je policija uhapsila u Zemunu i privela.

Kako se saznaje, nesrećna žena je već prijavljivala sina za nasilje. U poslednjem slučaju joj je polomio ruku, ali je ona povukla prijavu.

Bonus video:

kurir televizija TUKAO ME KABLOVIMA I ŠUTIRAO PO PODU! Žrtva zlostavljanja opisala JEZIVE SCENE MALTRETIRANJA kojima je bila izložena 10 GODINA!