Suđenje nadrilekarki, Snežani Stević, koje je trebalo da se održi danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, odloženo je zbog promene sudije, a termin narednog ročišta saznaće se naknadno u nekom narednom periodu.

Ipak, lažna zubarka pojavila se danas pred sudom u pratnji svog advokata, gde će joj se suditi zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic".

- Današnje suđenje optuženoj Snežani Stević odloženo je, a razlog tome je, kako je saopšteno, taj što će drugi sudija pristupiti ovom predmetu - navodi izvor Kurira i dodaje da se Stevićeva ipak pojavila danas pred Prvim osnovnim sudom.

Zorana Jevtić screenshot-20240913-095512.jpg

Kako se može videti na fotografijama, ona je došla u kaputu i dugim crnim čizmama, dok je kišobranom pokušavala sve do ulaska u sud da sakrije lice.

- Sve vreme je pokušavala da sakrije lice, spuštala je kišobran sve vreme dok je išla ka zgradi, ušla je brzo u sud, zajedno sa svojim advokatom, ali s obzirom na to da je odloženo, nije se dugo zadržavala - dodaje izvor.

Protiv nje podneta je, podsetimo, i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

Ona je, kako smo ranije pisali, uhapšena početkom marta ove godine, iz razloga što je, kako se sumnja, sa lažnom diplomom dve godine lečila, popravljala i vadila zube.

Inače, ovo nije usamljeni slučaj koji je u ovolikoj meri uzdrmao Srbiju, ipak, podigla se velika prašina kada je "doktorka" Snežana uhapšena, a tim povodom oglašavao se i direktor Stomatološke komore Srbije, dr Milojko Jovanović.

Istakao je tada da je lažna doktorka svoju diplomu sa fakulteta u Kosvskoj Mitrovici koja datira iz 1999. godine, na za sada nepoznat način, uspela da overi kod notara i takvu fotokopiju donela u komoru.

- Uredno overena fotokopija njene diplome je stigla kod nas, a mi, ukoliko nam nije naloženeo, nemamo ingerencije da samoinicijativno proveravamo verodostojnost iste, koja je prethodno overena. Lažna diploma potekla je sa Univerziteta u Prištini, prvo je overena kod notara, što nije jasno kako je uspelo, zatim je stigla do nas, potom je vlasnica iste polagala i stručni državni ispit, a zatim ponovo vraćena ovde, sve dok nije u novembru prošle godine UKP došao kod nas sa prijavom - rekao je ranije za Kurir direktor dr Milojko Jovanović.

Bonus video:

Kurir KURIR NA LICU MESTA: Pogledajte kako je nadrilekarka Olgica došla kući (KURIR TV)