Sima Balašević, bivši ugostitelj iz sela Bogovina Boljevca, prvo je mučen, a zatim i ubijen u noći između nedelje i ponedeljka, a kako saznaje Kurir, niko od počinilaca ovog zločina još nije inetifikovan!

- Tužilaštvo i policija preduzimaju intenzivne mere i radnje na otkrivanju učinioca krivičnog dela. Izvršilac krivičnog dela zasad nije identifikovan - saznaje Kurir od izvora iz istrage.

Telo bivšeg vlasnika kafane "Bolji život" u ponedeljak oko 16 sati našao je njegov sin koji je sa još jednim prijateljem došao kod oca.

- Sin ga je zatekao na stolici mučenog i pozvao policiju. Od ponedeljka popodne policija je u selu 24 sata. Ispituju od kuće do kuće. Uzeli su kamere i od svakog ko je imao na svojoj kući - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- U Višem javnom tužilaštvu saslušano je više lica i svi su pušteni kućama. Na kamerama se gleda ko je prolazio, da li je neko ''vrebao'' i nadgledao kuću i Simu... Sima nije prodao svoju kuću, ali su u selu kružile glasine da jeste. Ubica je neko ko je poznavao celu situaciju oko Sime, da je bio vlasnik kafane i verovatno je mislio da je ovaj prodao kuću i ima novca - kaže sagovornik Kurira.

Kako saznajemo, cela kuća je bila ispreturana, a ne isključuje se da su zločin počinila dva ili više osoba.

Sima je juče sahranjen u 13 h u Bogovini, a inače je živeo sam i bio je udovac.