U Višem sudu u Beogradu nastavlja se suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, ocu i majci dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro svojih drugara i radnika obezbeđenja. Miljana Kecmanović prva je stigla u sudnicu jutros.

Na početku prethodnog ročišta su svedočili dadilja i nastavnica istorije. Suđenju prisustvuju i DNK veštak i svedok streljane. Ispred suda se nalazila reporterka Slađana Nedeljković, koja je iznela najnovije informacije.

Kurir televizija NA SLEDEĆEM ROČIŠTU BI TREBALO DA SE ISPITAN DEČAK? Kurir televiziija ispred Višeg suda: Ovaj iskaz značajno doprineo istrazi

- Suđenje je završeno, a tokom današnjeg ročišta pred sudsku govornicu stala je i majka dečaka koja je kratko negirala optužbe koje joj se stavljaju na teret. Da podsetimo, njen DNK prema optužnici je pronađen na jednoj od čaura koje su nađene u školskom dvorištu tog kobnog 3. maja prošle godine kada se ovaj užasan događaj i dogodio. Danas je ispitan i svedok iz streljane, detalje nismo mogli da saznamo jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost, ali ono što uspeli da čujemo od advokata jeste da će njegov iskaz značajno doprineti daljoj istrazi - rekla je Nedeljković.

Sledeće ročište je zakazano za osmi oktobar, a tada bi trebalo, pored svedoka koji nisu poznati, da bude ispitan i dečak koji je odgovoran za ovaj zločin. Doduše, još nije poznato da li će on biti doveden u prostorije Specijalnog suda ili će se u toku suđenja putem internet konekcije čuti sa njim.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija "RIBNIKAR JE OSTAVIO DUBOK TRAG U DRUŠTVU" Mršević godinu dana nakon masakra: To je nepredvidiv zločin je doneo velike posledice!