U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu danas će biti saslušan muškarac (45) koji je u selu Repince u nastaloj porodičnoj raspravi, službenim pištoljem pucao u vrata jedne od soba.

Ispalio je četiri metka. Oštećena, njegova supruga (37) pozvala je svog brata, potvrđeno je Kuriru u tužilaštvu.

Podsećanja radi, a prema navodima tužilaštva kad je brat došao, muškarac je uputio psovke i kad su oni krenuli iz kuće, oštećena sa svojim bratom, ona je rekla "jao boli me ovo što me udari, uhvatila se u slabinskom delu, onda je krenula još par koraka pala i pištolj je opalio. Ona je tek tad bratu rekla da je kod nje, da je ona uzela taj službeni pištolj iz koga je muškarac prethodno pucao. Pištolj koji je bio kod nje u pojasu pantalona je sam opalio, navode u OJT u Vladičinom Hanu.

Muškarac (45) je pripadnik Žandarmerije, njemu je određeno policijsko zadržavanje. Žena (37) koja je zadobila prostrelnu ranu u predelu desne butine operisana je u UKC Niš, potvrđeno je Kuriru u OJT Vladičin Han. Nakon operacije nadkolenice, pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara,hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju, saopšteno je iz UKC Niš .

Porodična rasprava dogodila se u petak popodne nešto posle 17 časova u selu kod Vladičinog Hana, potvrđeno je Kuriru u OJT u Vladičinom Hanu.