KOBNA SVAĐA: Ubio kolegu zbog tezge, pa pucao sebi u glavu!

Strava na Vidikovačkoj pijaci

KOBNA SVAĐA: Ubio kolegu zbog tezge, pa pucao sebi u glavu!

Crna Hronika -
Dragan Radojičić nakon svađe ispalio hice iz revolvera Dragomiru Nikoliću u grudi, a potom izvršio samoubistvo

BEOGRAD - Kobna pijačna svađa!Dragan Radojičić (56) ubio je juče oko 10.40 sati u Ulici patrijarha Joanikija 37 pijačnog prodavca Dragomira Nikolića Lakija (40), a zatim izvršio samoubistvo. Radojičić je posle svađe oko tezge ispalio više hitaca iz revolvera u Nikolića naočigled brojnih prolaznika i prodavaca.- Njih dvojica su radili na susednim tezgama. Iznenada su počeli da se raspravljaju, valjda oko robe, tezgi i nekih para. Niko na to nije obraćao pažnju jer je ovde stalno neka galama. Dragan je iznenada izvadio pištolj i uperio ga u Dragomira, koji je počeo da beži. Odmakao je svega nekoliko metara, kad je Dragan zapucao. Metak je pogodio žrtvu u grudi i začula se vika: „Pade čovek, ubi čoveka!“ - ispričao je očevidac.Nakon što je upucao Nikolića, Radojičić je pretrčao ulicu, stao između parkiranih automobila i pucao sebi u usta.

- Nije preminuo odmah... Davao je znake života i videlo se da diše, ali je ubrzo i on izdahnuo - kaže očevidac.Kako saznajemo, Dragan i Dragomir su odranije bili u sukobu.

- Godinu dana nisu razgovarali. Svađali su se jer obojica prodaju sličnu odeću. Terali su jedan drugome inat, ako jedan spusti cene, drugi spusti još niže, pa je Dragomir prodavao majice i za 150 dinara - kaže jedna od stalnih Nikolićevih mušterija i dodaje:

- Laki je bio među omiljenim prodavcima. Svima je davao robu i šakom i kapom. Uzimala sam stvari od njega i kad nisam imala odmah da platim - priča jedna od stalnih Lakijevih mušterija.

I dok za ubijenog svi na pijaci imaju samo reči hvale, o ubici nisu želeli da govore.

http://www.youtube.com/watch?v=7J6oou2V6lc
Dragan Radojičić je pucao sebi u glavu na parkingu
Dragan Radojičić je pucao sebi u glavu na parkingu

Dragomir iza sebe ostavio suprugu i dvoje deceKako saznajemo, ubijeni Dragomir bio je oženjen i iza sebe je ostavio dvoje dece.

- Ovo je velika tuga. Dragomir je ovom tezgom hranio svoju porodicu, a sada su deca ostala siročići. On je bio divan čovek, fin i vrlo uslužan. Ne mogu da verujem da je neko potegao pištolj zato što nije mogao da podnese konkurenciju - kaže Dragomirova poznanica.Ubica osuđivanDragan Radojičić je odranije poznat policiji.

- On je osuđivan, a za oružje kojim je počinio ubistvo i samoubistvo nije imao dozvolu - kaže naš izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track