D. K. (37) uhapšen zbog sumnje da je tukao i napastvovao T. H. (17), dok je protiv B. K. podneta prijava jer je devojčicu od 14 godina prodao ljudima koji su je terali na prostituciju

NOVI SAD - Jezivo!
Novosadska policija juče je zabeležila dva monstruozna slučaja da roditelji zlostavljali decu! U prvom slučaju Novosađanin D. K. (37) uhapšen je zbog sumnje da je tukao, a zatim silovao pastorku T. H. (17), dok je u drugom slučaju B. K. (32) iz Novog Sada osumnjičen da je prodao svoju četrnaestogodišnju ćerku!

Prvi slučaj dogodio se u kući u Novom Temerinskom putu, gde je, kako se sumnja, D. K. fizički napao, a zatim i napastvovao pastorku!
- Osumnjičeni D. K. živi u kući sa suprugom, njihovo dvoje male dece i pastorkom T. H. Osumnjičeni je, prema dosadašnjim saznanjima, bio nasilan prema ženi, a kobne večeri došlo je do svađe između supružnika. U jednom momentu je supruga, inače Ukrajinka, pokupila dvoje male dece i izašla u dvorište kako bi pobegla od maltretiranja, dok je njena ćerka iz prvog braka ostala u kući - kaže izvor Kurira.
Tada nastaje drama.

- Nakon što su ostali sami, očuh je nasrnuo na pastorku i počeo da joj preti! Najpre ju je fizički napao i onesposobio je da pruži otpor, a potom je naterao na oralni seks, ali ni to mu nije bilo dovoljno, pa je devojku na kraju silovao! Inače, pre nekoliko godina ista ta pastorka prijavila je D. K. da ju je terao da ga oralno zadovoljava, zbog čega je protiv njega bila podneta prijava - kaže naš izvor.

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu i protiv B. K. (32) iz Novog Sada, kao i protiv bračnog para N. H. (52) i B. H. (55) iz Mladenovca, zbog sumnje da su trgovali ljudima.
- B. K se tereti da je bračnom paru N. H. i B. H prodao četrnaestogodišnju ćerku kako bi je udali za njihovog dvadesetpetogodišnjeg sina. Međutim, oni devojčicu nisu udali, već su je terali da se od novembra prošle do januara ove godine bavi prostitucijom - kazao je izvor Kurira.

Devojka kod ginekologa

Policija je devojku T. H. (17) odvela kod ginekologa, a na osnovu lekarskih nalaza biće utvrđeno da li je silovana. Inače, u kući u kojoj stanuje ova porodica juče nije bilo nikoga, a komšije kažu da nisu primetile ništa sumnjivo.
- Čuli smo da je komšiju D. K. odvela policija. O tom čoveku znamo samo da radi u jednom gradskom preduzeću - kaže komšija.

Slučajevi obljube maloletnica:

♦ 9. april 2012 - Miroslav V. (33) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je obljubio trogodišnju ćerku.

♦ 15. avgust 2012 - A. D. (20) iz sokobanjskog sela Jošanice uhapšen je zbog sumnje da je uz pretnju da će je ubiti, a na kuću njenih babe i dede baciti bombu, silovao maloletnu A. G. (16).

♦ 26. oktobar 2012 - D. M. (50) iz Bora uhapšen je zbog sumnje da je više meseci imao polne radnje s pastorkom starom 14 godina u kući u Zaječaru.

♦ 16. januar 2013 - Saša D. (40) iz Majdanpeka uhapšen je zbog sumnje da je mesecima seksualno zlostavljao rođaku J. S. (15).

♦ 30. januar 2013 - Mladić (27) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je silovao maloletnicu.

♦ 1. februar 2013 - Miroslavu Đ. (37) i Draganu N. (23) određen je pritvor zbog sumnje da su u više navrata obljubili maloletnicu iz Kruševca