NN lice iz za sada nepoznatih razloga, nožem je ubolo mladića (20) iz Surdulice, u nedelju u ranim jutarnjim satima u Vladičinom Hanu, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Povređivanje mladića dogodilo se u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata. Prema navodima tužilaštva, mladić iz Surdulice uboden je nožem dva puta u stomak. Povređeni je zbrinut u ZC u Surdulici, gde je i operisan. Tužilaštvo očekuje od zdravstvene ustanove informaciju o težini nastalih povreda, od čega će zavisiti kvalifikacija krivičnog dela. Po nalogu dežurnog javnog tužioca VJT u Vranju obavljen je uviđaj i policija traga za izvršiocem, potvrđeno je u VJT u Vranju.

"Dana 15.9.2024. godine, u Vladičinom Hanu, u ranim jutarnjim časovima, u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata, NN lice iz za sada nepoznatih razloga, nožem je ubolo mladića iz Surdulice, rođenog 2004. godine, dva puta u predelu stomaka. Povređeni je zbrinut u ZC u Surdulici, gde je i operisan. Tužilaštvo očekuje od zdravstvene ustanove informaciju o težini nastalih povreda, od čega će zavisiti kvalifikacija krivičnog dela. Po nalogu dežurnog javnog tužioca VJT u Vranju obavljen je uviđaj i policija traga za izvršiocem", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Kurir.rs/T.S.