U jednom kafiću na Vračaru u Beogradu juče je navodno bačena bomba, koja samo pukom srećom nije eksplodirala. Sumnja se da je nepoznata osoba u toku noći najpre razbila staklo na lokalu na uglu Kursuline i Krunske ulice i bacila eksplozivnu napravu, koju je prethodno i aktivirala. 

Na ovu temu izveštavale su i reporterke Kurir televizije, Nevena Milošević i Slađana Nedeljković.

366438_240917.01_18_01_17.Still004.jpg
Kurir Televizija 

 Slađana, koja je juče bila na licu mesta kada se odvila drama, ispričala je nešto više o samom dešavanju:

- Policija kaže da je i dalje reč o sumnjivom predmetu, još uvek nije potvrđeno da je u pitanju eksplozivan predmet. U ranim jutarnjim časovima je jedan od zaposlenih otključao lokal i video razbijeno staklo, počeo je da čisti staklo, a jedan gost koji je došao u lokal je primetio sumnjiv predmet na podu. Odmah su kontaktirali vlasnika lokala i policiju, koja je došla na teren, obezbedila prostor, i odnela sumjiv predmet iz lokala. Ministarstvo unutrašnjih poslova je reklo da je predmet odnet na dalje veštačenje. 

Kurir televizija "UŠAO JE U LOKAL I UGLEDAO OVO!" Detalji navodnog postavljanja bombe na Vračaru: Vlasnik kafića veruje u ovaj scenario

Ona je navela i da vlasnik lokala veruje da je u pitanju pokušaj obijanja lokala, kao i da je policija uzela video snimke sa kamera obližnjih zgrada, kako bi se utvrdio identitet napadača.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija Radnik restorana u Kursulinoj ulici na Vračaru primetio sumnjiv predmet