Muškarac koji je u noći između nedelje i ponedeljka bacio bombu sa izvučenim osiguračem u jedan kafić na Vračaru, kako Kurir saznaje, identifikovan je i potraga za njim je u toku. Prema nezvaničnim informacijama, pretresom prostorija za koje se sumnja da ih je koristio pronađen je i optički nišan, a navodno je reč o pripadniku jednog od zaraćenih klanova koji se prema operativnim infomracijama dovodi u vezu sa likvidacijama.

- Osumnjičeni za kojim se traga, kako se sumnja, razbio je staklo na lokalu na uglu Kursuline i Krunske ulice i ubacio eksplozivnu napravu, koju je prethodno i aktivirao. Ona samo pukom srećom nije eksplodirala - otkriva izvor Kurira.
On objašnjava da je bombaš odmah pobegao, jer je očekivao da će se istog trenutka dogoditi velika eksplozija. Međutim, iako je bio izvučen osigurač, eksplozivna naprava je ostala na podu.

WhatsApp Image 2024-09-16 at 10.48.33_f984c190.jpg
Zorana Jevtić Bomba ubačena kroz prozor


- Radnik koji je ujutru došao da otvori kafić video je prvo polomljen prozor, a paklenu napravu je uočio tek kada je počeo da čisti lokal. Počistio je sve, osim kašikare, jer je nije primetio - objašnjava izvor Kurira i dodaje da je bombu u kafiću prvi video gost, koji svakog jutra tu dolazi na kafu.
Prema nezvaničnim informacijama, sigurnosne kamere u kafiću nisu radile, ali su pregledani snimci sa okolnih zgrada i lokala.
Istragu, kako je Kurir pisao, vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu

  Bonus video:

kurir televizija BOMBAŠKI NAPAD NA CETINJU JASNO UKAZUJE NA JEDNU STVAR KOJA ZABRINJAVA! Novinar dirtektno iz Podgorice: Oslobođeno 20 kriminalaca!