Meštani sela Veliki Krčmir žive u strahu nakon što su danas razbojnici upali u kuću Lj. A. i njegove majke i od njih iznudili 20.000 evra, nakit i dukate, a kako su naveli, sada sumnjaju da, pošto se ovo nikada nije dogodilo u navedenom selu, da je Lj. A. tipovan. 

- Ili je neko ko živi u selu ili neko ko je živeo u selu. U svakom slučaju neko je znao da se radi o čoveku čiji je otac ranije radio u Austriji - kaže ovaj meštanin. 

On navodi da je sutradan video LJ.A. koji je izgledao strašno posle tolikih batina koje je preživeo.

- On je bio sav natekao u licu. Nije mogao da se prepozna. Oči su mu bile crvene. Sa strane gde su mu rebra sve je bilo modro jer su ih tukli i šutirali. Pitali su ga: "Gde su pare?!". On je rekao: "Nemojte da me bijete.". Tražili su 100.000 evra a on im je rekao nemam imam samo 200.000 evra. Sigurno ga je tipovao neko ko je znao da mu otac radi u Austriji - kaže meštanin.

"... Onda je krenulo iživljavanje"

Razbojnici su, pre nego što su upali u kuću, ugasili svetlo ispred njegove kuće, a zatim počeli da lupaju na vrata.

- Kako im je on otvorio vrata tako su skočili na njega i odmah ga vezali. Vezali su i njegovu majku čim se pojavila i onda je krenulo iživljavanje. U selu niko ništa nije primetio jer su oni došli pravo pred njegovu kuću. U seoskoj prodavnici koja se nalazi koja se nalazi nekoliko stotina metara odatle ništa nisu primetili jer oni nisu prolazili kroz centar sela već su došli pravo pred kuću - kaže meštanin.

Oglasila se žrtva

Novinar "Blica" pronašao je Lj.A. u njegovoj kući u ovom selu, ali on nije želeo da daje izjave.

- Rekla nam je policija da nikakve izjave ne dajemo dok se istraga ne reguliše - rekao je on.

Kod pacijenta Lj.A., kako je potvrđeno iz UKC Niš, utvrđeni su višestruki prelom rebara, prelom poda orbite, mnogobrojni hematomi lica i ruku.

- Pacijentkinja B.A stara 80 godina zadobila je hematome nogu i ruku. Pacijenti su nakon opservacije otpusteni kući - rekli su iz UKC Niš.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir Ovde je savladan razbojnik sa Karaburme