Almir Aljović iz Novog Pazara poginuo je zajedno sa jednom ženskom osobom sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Inđije. Od poznatog ugostitelja opraštaju se mnogobrojni prijatelji i poznanici potresnim porukama na društvenim mrežama.

Nesreća se, podsetimo, dogodila sinoć oko 23 sata, a za sada nije poznato kako je automobil kojim je upravljao ugostitelj sleteo s puta. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Aljović je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je ženska osoba usled komplikacija i pored napora lekara preminula kasnije. 

np.jpg
Shutterstock, Sandžak Danas Ovo je stradali Almir Aljović

- Bio si uvek nasmejan, pozitivan i spreman pomoći svakome - piše u jednoj od mnogobrojnih potresnih objava na kojoj se nalazi i njegova fotografija.

- Jako mi je žao što više nisi sa nama. Teško nam je da te više nećemo videti, ni čuti. 

Pa da podsetimo, kako je Sandžak danas pisao poginuli ugostitelj imao je kafić na poznatoj ulcinjskoj plaži. Takođe, kako su objavili Aljović je rođeni Pazarac, ali je živeo u Švajcarskoj. Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do jezive saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

  Bonus video:

Kurir KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom