Novopazarac Almir A. i njegova saputnica tragično su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u blizini Inđije, prilikom čega je automobil, kojim je upravljao Almir A., sleteo sa puta pod još nerazjašnjenim okolnostima, ostavljajući za sobom potpuno uništeno vozilo.

Redakcija "Sandžak Danas" došla je u posed video snimka koji je Almir A. objavio neposredno pre nesreće kao priču na WhatsApp-u. Na snimku se najprije vidi kako putuje autoputem, a zatim sedi u jednom kafiću u Novom Sadu. Samo nekoliko sati kasnije, njegov život i život njegove saputnice ugašeni su u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se, podsetimo, dogodila sinoć oko 23 sata, a za sada nije poznato kako je automobil kojim je upravljao ugostitelj sleteo s puta. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Almir je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je ženska osoba usled komplikacija i pored napora lekara preminula kasnije.

SmartSelect_20240919_133132_Viber.jpg
Sandžak Danas 

Prijatelji i porodica se oprostili potresnim rečima

- Bio si uvek nasmejan, pozitivan i spreman pomoći svakome - piše u jednoj od mnogobrojnih potresnih objava na kojoj se nalazi i njegova fotografija.

- Jako mi je žao što više nisi sa nama. Teško nam je da te više nećemo videti, ni čuti.

Pa da podsetimo, kako je "Sandžak Danas" pisao, poginuli ugostitelj imao je kafić na poznatoj ulcinjskoj plaži. Takođe, kako su objavili Almir je rođeni Pazarac, ali je živeo u Švajcarskoj. Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do jezive saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Kurir.rs/Sandžak Danas

  Bonus video:

Kurir KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom