Glumac Radovan Vujović stigao je u beogradsku Palatu pravde gde bi danas pred Višim sudom u Beogradu trebalo da bude saslušan kao prvi svedok tužilaštva u postupku protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, optuženom za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica škole koju je vodio.


Vujović je inače bivši dečko glumice Milene Radulović i prema nezvaničnim informacijama, bili su u vezi posle njenog napuštanja Aleksićeve škole.

ATA images U Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje učitelju glume za seksualno zlostavljanje učenica

- Vujović je saslušan i tokom istrage koju je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu i tada je navodno govorio o onom što mu je Milena pričala o seksualnom zlostavljanju u Aleksićevoj školi - podseća sagovonik Kurira.
On je ranije gostujući u jednoj emisiji rekao:
- To je za mene bilo jako šokantno, bolno i potresno, ali pošto sam s Milenom bio duže od četiri godine ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Vujović gostujući u emisiji.


Inače, tokom potresnog svedočenja pred sudom i Milena Radulović je ispričala da se bivšem dečku poverila o strahotama kroz koje je prošla u školi glume, ali i da je zbog svega što je preživela razmišljala o tome da sebi oduzme život.

Glumica je i danas došla u sud kako bi iz publike pratila suđenje. U sud je stigao i Aleksić.

 BONUS VIDEO

Kurir Mika Aleksić sa advokatima stigao u Palatu pravde