Radmila Stevanović (64) koju je ubio nevenčani suprug Predrag Ivanović (67), a potom presudio sebi, danas je sahranjena na seoskom groblju kod Smederevske Palanke.

Podsetimo, ubistvo i samoubistvo otkriveno je juče ujutru nakon što je komšija video telo Predraga Ivanovića nasred dvorišta sa omčom oko vrata. Kasnije je, kako smo već pisali, policija i Hitna pomoć pronašli su nesrećnu žrtvu koja takođe, nije davala znake života. Tela su odvezena na obdukciju koja je utvrdila da je Ivanović udavio svoju suprugu, a potom presudio sebi vešanjem, a povodom zločina oglasilo se i nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu.

radmila s.jpg
Kurir Umrlica ubijene Radmile Stevanović

- Radmila je danas oko 13 sati sahranjena na seskom groblju, a oko 11 sati su je doneli u njenu porodičnu kuću gde je godinama živela sa Predragom. Tuga je to neizmerna za njenu ćerku, ali sudbina se poigrala sa njima - kaže potresnim glasom meštanin i dodaje:

- Eto ispratili su je iz kuće u kojoj je ubijena. Deluje pomalo jezivo. S druge strane takođe, žalim i Predraga bio je dobar čovek, ali izgleda da je nešto puklo u njemu kada je odlučio da presudi Radmili sa kojom je konstantno imao probleme. 

Kako dalje navodi naš sagovornik, Ivanović je prekjuče tokom celog dana orezivao neko voće.

12345.jpg
Kurir Umrlica Predraga Ivanovića

- Spremao se da peče rakiju i vino, a pričaju neki da je malo i popio. Tada je došlo do svađe sa Radmilom, ali niko ne zna tačan uzrok koji ih je doveo do toga da su sada oboje ispod zemlje - kaže on i dodaje:

- Predrag će biti sahranjen sutra takođe, u 13 sati u Velikoj Krsni kod Mladenovca jer je odatle rodom. 

Na društvenim mrežama sin Predraga Ivanovića objavio je njegovu umrlicu u reči "da obaveštava rodbinu i prijatelje da je njegov otac preminuo." Ispod obe objave samo su se nizali komentari u kojima mu korisnici Fejsbuka izjavljuju saučešće. 

Žučne svađe

Pobacala mu garderobu nakon svađe

Kako su nam ranije komšije objasnile, Radmila i Predrag bili su tri godine u emotivnoj vezi i živeli su u njenoj porodičnoj kući. Iako je na početku sve bilo uredu, kasnije se po selu pročulo da imaju brojne razmirice i svađe koje su ih dovele do toga da su se nekoliko puta razilazili.

- Sećam se jesenas je to bilo, kada se Radmila nešto naljutila na Predraga, tada je uzela svu njegovu garderobu i bacala po celom dvorištu. Htela je da ga ponizi, isterala ga je iz kuće... Tada je njegov sin iz prvog braka došao po njega i jedno vreme je boravio kod njega u blizini Mladenovca. Mislio sam da se opametio i da se više neće pomiriti sa njom - rekao je ranije meštanin za Kurir i dodao:

- Pričao sam sa njim kad je dolazio kod mene da mi pomogne oko orezivanja voća, rekao je: "Ona je takva, pomalo teška, ali je volim". Razumem ja ljubav, ali opet ovo što se sada dogodilo to sigurno nije. Uništio je i njenu i svoju porodicu, odlučio je da ih više nema.

 BONUS VIDEO

Kurir televizija "NEK MI OBJASNE STRUČNJACI KAKO TO DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU PORED TOLIKO TRAGOVA" Forenzičar Časlav Ristić O ZLOČINU VEKA