Nemanja Kalajdžija (33) iz Sonte poginuo je u nedelju kod Ožaka kada je na njega naletela devojka N. S. (18) koja je, kako se sumnja, vozila "audi A4" bez vozačke dozvole i pod desjtvom kokaina. Mladić je juče ispraćen na večni počinak, a njegova neutešna supruga oglasila se potresnim porukama na društvenim mrežama.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u nedelju u popodnevnim časovima na putu Odžaci-Ratkovo kada je tinejdžerka N. S. preticala kolonu vozila i direktno se sudarila sa motociklistom. Od zadobijenih povreda dugogodišnji bajker Nemanja podlegao je povredama. 

- Dragi moj Nemanja, oduzeli su ti život, nama naneli veliku tugu i neopisivu bol, naš dečak nema više tatu, ja nemam tebe, majka ti nema više jedinoga sina. Čuvaj nas i daj nam snagu za dalje. Borićemo se koliko god možemo, beskrajno te volimo - napisla je neutešna supruga poginulog bajkera uz njegovu fotografiju.

Screenshot_20240925_145214.jpg
Društvene Mreže Supruga objavila potresnu poruku

Ispod objave samo se se nizali tužni komentari, gde su joj pratioci izjavljivali saučešće. Nakon što su porodica i prijatelji juče ispratili Nemanju na večni počinak njegova supruga je objavila novu tužnu poruku uz fotografiju na kojoj sedi na motoru.

- Hvala svim bajkerima koji su zajedno sa nama ispratili našeg dragog Nemanju. Hvala vam od srca u Nemanjino ime, hvala vam za sve - napisala je neutešna žena. 

Istragu povodom saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Nemanja Kalajdžija vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Somboru, a nakon saslušanja, osumnjičenoj je određen jednomesečni pritvor.