Budvanska policija traga za srpskim državljaninom Pantom Pantelićem (47) zbog sumnje da je juče u tom gradu silovao devojku.

Kako je "Vijestima" rečeno, Pantelić je višestruki ponavljač u Srbiji zbog izvršenja krivičnog dela silovanja. Kako se saznaje, Pantelić je devojku napao na šetalištu pored mora dok je džogirala — oborio ju je na zemlju i uprkos pokušajima devojčice da se odgurne, nije uspela. 

Podneta krivična prijava

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je budvanska policija podnela krivičnu prijavu protiv državljanina Srbije P.P (47) zbog sumnje da je juče u tom gradu silovao ženu. Kako je saopšteno, policija intenzivno traga za P.P.

UP je saopštio da je juče ujutro budvanskoj policiji jedna žena prijavila da ju je na plaži u tom gradu silovala nepoznata osoba, pri čemu je i ona zadobila povrede.

- Ona je odvezena na lekarsku pomoć i odgovarajuće preglede, gde joj je lekar konstatovao povrede. O događaju je obavešten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je okarakterisao kao silovanje i naložio dalje mere i radnje na rasvetljavanju incidenta - navodi se u saopštenju.

- Intenzivnim radom na terenu i preduzimanjem niza radnji iz svoje nadležnosti, pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično delo počinio državljanin Republike Srbije P.P. (47). Podnesena je krivična prijava protiv njega i policija intenzivno traga za njim - zaključuje se.

Kurir.rs/Vijesti/ Prenela: M.S.

 BONUS VIDEO

Kurir televizija DA LI JE MOGUĆE DOKAZATI SILOVANJE BEZ MATERIJALNIH DOKAZA? Stručnjaci otkrivaju: Psihijatrijska veštačenja su ključna