Državljanin Srbije Panta Pantelić (47) za kojim je policija tragala zbog sumnje da je na plaži u Budvi silovao ženu, uhapšen je sinoć. Kako prenose Vijesti, policijski inspektori locirali su ga u stanu u naselju Lastva Grbaljska u kom je boravio.

- Osumnjičeni za silovanje se u sredu uveče vratio u stan, kada ga je policija koja je dva dana promatrala kuću u kojoj je boravio i uhapsila - prenosi portal.

Kako je ranije saopšteno iz crnogorske Uprave policije, uhapšeni se sumnjiči da je devojku napao na šetalištu pored mora dok je džogirala, potom je oborio na zemlju i uprkos pokušajima devojke da se odgurne, Pantelić je silovao na plaži.

- Proverama je utvrđeno i da je osumnjičeni višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela protiv polnih sloboda - rečeno je iz policije.

Devojka koje je prijavila silovanje odmah je prebačena na lekarski pregled, gde su joj konstatovane i lake povrede. 

- P.P. će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku - dodaje se u saopštenju policije.

Inače, nadzorne kamere u Budvi snimili su Pantelića.

  Bonus video:

kurir televizija POTRAGA ZA SILOVATELJEM SA ZVEZDARE U TOKU! Kurir ispred mesta zločina: Zbog jednog traga policija će ga verovatno brzo pronaći