Pored toga što je javnosti poznat po kumstvu sa sinom pevačice Cece, Veljkom Ražnatovićem, Nikola Vavić (34), koji je sinoć izbegao metak koji je na njega u Beogradu ispalila još uvek nepoznata osoba, viđan je u društvu i drugih poznatih mladića.

Tako je Vavić ranije uslikan sa Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske i ubijenog vođe surčinskog klana Zorana Šijana, ali i braćom Hofman, Ljubanom i Miljanom Vidovićem koji su se nedavno našli u centru skandala, kada su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima ova braća, inače poznati bokseri, maltretiraju konobara i dostavljača hrane.

- Zbog toga su Vidovići bili uhapšeni u novembru prošle godine. Nakon sprovedene istrage, tužilaštvo je odustalo od krivičnog gonjenja Ljubana Vidovića, dok se njegovom bratu Miljanu sudilo pred Osnovnim sudom u Rumi, gde je osuđen na 10 meseci zatvora zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje - podseća izvor Kurira.

Podsetimo, Nikola Vavić koji je bio jedan od vođa navijačke grupe Partizana Alkatraz sinoć se našao na meti nepoznatog napadača koji je, kako se sumnja, na njega ispalio hitac iz pištolja ispred zgrade na Dedinju. Kako je saopštio Ivica Dačić, ministar policije, drama se odigrala u četvrtak oko 20.20 sati.

Društvene Mreže, Printscreen Instagram Nikola Vavić sa društvom

- Građani su prijavili upotrebu vatrenog oružja. Izlaskom na lice mesta, zatečen je Nikola Vavić pored svog vozila sa vidljivim površinskim ogrebotinama na oba kolena, a koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima - rekao je Dačić.

Kako je dalje naveo ministar, policija je na licu mesta pronašla jednu čauru.

- Obradom šireg i užeg lica mesta za sada je pronađena jedna čaura od vatrenog oružja, dok je u dvorištu stambene zgrade pronađen odbačen pištolj. Daljim pregledom lica mesta ispod vozila, koje je u tom trenutku koristio Nikola Vavić, pronađen je uređaj za praćenje i pozicioniranje - dodao je Dačić.