Braća Panić, Uroš (25) i Miloš (23), stigli su u Treći osnovni sud u Beogradu na zakazano ročište. Njih dvojica se optužnicom terete za krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

Pored Panića, u sud su došli i drugi okrivljeni, među kojima je i njihov prijatelj Vuk Stanković (21), koji je postao poznat javnosti po nadimku Vuke makro. 

- Braća su došla zajedno. Obojica su imala na sebi košulje, jedan crnu, drugi belu, patike i naočare za sunce. Uroš je sve vreme ispred suda telefonirao. Vuk Stanković je došao sam. I on je sve vreme razgovarao telefonom. Za razliku od optužene braće koji su imali ozbiljna lica, on se smejao - kaže izvor Kurira.

Zorana Jevitć Okrivljeni Panići i Vuke Makro stigli u sud

Podsetimo, braća Panić su u julu mesecu puštena iz pritvora uz jemstvo od 72.000 evra. 

- Na današnje suđenje pozvane su i devojke koje su, kako se navodi u optužnici, okrivljeni primoravali da pružaju klijentima seksualne usluge za novac - kaže izvor i podseća da se okrivljeni terete da su pod paravanom salona za masažu organizovali prostituciju.

WhatsApp Image 2024-10-01 at 12.41.06_e1103cca.jpg
Zorana Jevtić 

- Devojke su dobijale polovinu zarade, dok je polovina išla okrivljenima - kaže izvor i dodaje da su usluge "masaže" reklamirali na sajtovima, a da je cena išla od 3.000 do 10.000 dinara.

Svi okrivljeni, uključujući i braću Panić negirali su navode optužnice.

 Bonus video:

Instagram Braća Panić u noćnom provodu