Maturant Nemanja Š. (18) iz okoline Inđije poginuo je juče ujutru kada se automobilom sudario sa autobusom. Od zadobijenih povreda tinejdžer je preminuo na licu mesta, a nakon nesreće oglasila se i njegova Osnovna škola koja je objavila fotografiju jednog njegovog rada na temu jesen.

Nesreća se, podsetimo, dogodila juče oko 7 sati ujutru u mestu Gladnoša na putu Sremski Karlovci-Inđija, tačnije kod raskrsnice gde se skreće za Maradik. 36 putnika je povređeno u udesu, a njih 27 je transportovano u bolnice u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu i Beogradu. Autobus je, inače, saobraćao na redovnoj liniji, odnosno gradskoj kružnoj liniji od Inđije preko Starog Slankamena, Beške do Inđije.

2024-10-03 12_19_56-Pretužan dan… Jutros,... - Osnovna škola _Branko Radičević_ _ Facebook - Profile.jpg
Pritnscreen/Facebook Crtež koji je objavila Osnovna škola "Branko Radičević" iz Maradika

- Pretužan dan… Jutros, oko 7 časova, na putu između Inđije i Banstola nastradao je naš bivši učenik Nemanja Šuša. Počivaj u miru. Na fotografiji je Nemanjin crtež jeseni iz 6. razreda. Ova jesen nije smela biti ovako tužna - piše na Fejsbuk profilu Osnovne škole "Branko Radičević" u Maradiku, koju je pohađao poginuli tinejdžer.

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari.

- Počivaj u miru dete, neka te anđeli čuvaju. Velika tuga, izgubili smo još jedno dete. Dušo mila... - piše u komentarima. 

Inače, pomenuta škola u novembru 2018. godine objavila je ovaj Nemanjin crtež i napisala: "Iluzija dubine prostora-šrafura-gradacija." 

Takođe, juče se od njega oprostila i njegova srednja Tehnička škola "Mihajlo Pupin" u Inđiji

2024-10-02 08_12_40-192.RS (@192_rs) • Instagram photos and videos.png
printscreen/instagram/192_rs Jeziva nesreća kod Inđije

 Kako smo ranije izveštavali, sumnja se da je do nesreće došlo kada je Nemanja Š. upravljajući vozilom preticao kolonu. Navodno, tinejdžer nije uspeo da se vrati u svoju traku i direktno se zakucao u autobus. Vozač autobusa pokušao je da skrene i da izbegne direktan sudar, ali u tome nije uspeo. Od siline udarca oba vozila završila su u jarku. Od zadobijenih povreda Nemanja Š. preminuo je na licu mesta. 

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje nesreće sa smrtnim ishodom.