Atraktivna bosanska pevačica Verena Cerovina uhapšena je zbog sumnje da je sa Ognjenom Odovićem pomagala u skrivanju Ognjena Orašanina, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana, koji je bio na Interpol poternici zbog šverca droge. Pevačica je sudeći po njenom profilu na Instagramu veoma aktivna, gde svoje pratioce skoro svakodnevno obaveštava kako živi u luksuzu.

Cerovina i Odović, podsetimo, lišeni su slobode u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo. Njima se na teret stavlja da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi pomaganja počiniocu krivičnog dela. Tokom pretresa inspektori su pronašli dokaze koji im mogu pomoći u krivičnom postupku. 

Instagram profil uhapšene pevačice prati preko 137 hiljada korisnika, a poslednju fotografiju objavila je pre sedam dana koju je slikala u svojoj kući. U izazovnom belom džemperu sa dubokim dekolteom, vezanom kosom slikala se ispred ogledala koji se nalazi u njenoj dnevnoj sobi. Ispod fotografije navela je "da je to kućno izdanje." Istog dana objavila je i sliku gde je profesionalno našminkana, a nekoliko dana pre toga svoje mnogobrojne pratioce obavestila je da se nalazi u provodu sa prijateljicom u nekom luksuznom restoranu, gde poziraju sa čašom u ruci.

2024-10-03 13_16_03-Antonina Verena Cerovina (@verenaofficial_) • Instagram photos and videos.png
Printscreen/Instagram Uhapešna pevačica Verena Cerovina

 Ako je sudeći po objavama na mreži Verena je ovog leta bila u Crnoj Gori odakle je svojim pratiocima golicala maštu vrelim fotografijama u bikiniju.

2024-10-03 13_15_48-Antonina Verena Cerovina (@verenaofficial_) • Instagram photos and videos.png
Printscreen/Instagram 

Pozirala je gotovo svakodnevno u raznim odevnim kombinacijama gde su njeni pratioci sa oduševljenjem komentarisali. Nastupala je u Nemačkoj i Švajcarskoj, a u maju ove godine posetila je i Egipat. Na jednoj od fotografija iz vrele Afrike napisala je: "Da se ja pitam glavni odevni predmet bi bio kupaći, ali se ne pitam.

verena cerovina 2.jpg
Instagram Printscreen Atraktivna pevačica često objavljivala svoje izazovne fotografija

31. decembra 2023. uoči Nove godine uhapšena pevačica je napisala sledeće: "Kad sumiram 2023. shvatam da je bila dovoljno dobro, jer sam ostala živa i zdrava. Kad pogledam sa druge strane shvatam da sam se posle nekoliko godina konačno "probudila" iz nekog teškog stanja koje je trajalo. Pamtiću je po dobrim stvarima, po lošim nem jer sve su to životne lekcije. Kao nekad, ne želim se ni osvrtati na njih. Pamtiću se po svojoj odlučnosti, jer ta osobina mi je od životnog značaja. U ovoj godini sam naučila da cenim sebe u svakom segmentu života i potrudiću se da tako ostane. Za novu sam spremna, i jedina želja mi je da ostanem živa i zdrava sa svojim ljudima koje volim, drugih želja nemam. Jer ostalo će sve samo doći, kad imaš svoju snagu i kad si zdrav. 2024. spremna sam za tebe."

collage.jpg
Pritnscreen/Instagram, MUP Kantona Sarajevo Pevačica uhapšena zbog sumnje da je skrivala "škaljarca" Ognjena Orašanina

Da podsetimo, u maju prošle godine Stefan Cerovina, rođeni brat pevačice ranjen je nakon svađe sa prijateljem Nikolom T. u kafani gde su zajedno sedeli i pili. 2020. godine pevačica je doživela porodičnu tragediju kada joj je sestra Dijana poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Trebinje-Herceg Novi i to na rođendan njenog maloletnog sina. 

Osumnjičena pevačica i njen jatak biće saslušani u nadležnom tužilaštvu u Sarajevu.