V. D. (46 ), najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stanu u ulici Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. MUP Srbije sada je objavio video-snimak hapšenja osumnjičenog na kome se čuje kako ga dozivaju i viču: "Ima sekiru! Baci sekiru!"

Na pomenutom video snimku moe se videti kao specijalci u opremi upadaju u stan gde prethodno vrata stana obijaju "ovnom".

Mup Srbije Sinoćni napad na policajce na intervenciji na Vračaru

 Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić sinoć se oglasio povodom drame u centru grada i naveo da je nakon bezuspešnih pokušaja pregovaračkog tima MUP-a da sa njim uspostave komunikaciju, policijski službenici Interventne jedinice 92, koji su pokušali da uđu u stan, su ga, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi.

- Na Vračaru, u Bulevaru kralja Aleksandra, V. D. (46), u hodniku zgrade u kojoj živi, najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan - naveo je sinoć ministar Dačić.

Screenshot 2024-10-04 131010.png
MUP Srbije Specijalci upadaju u stan osumnjičenog koji se prethodno zaključao

Inače, napadač V. D. je povređen, a dok su ga prenosili do kola Hitne pomoći, pokušao je da izvuče pištolj policajcu. U pregovorima je učestvovala i majka V. D. ali on nije želeo ni sa njom da sarađuje.