Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku noći, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača, zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

Saobraćajna policija zaustavila je u Bačkoj Topoli tridesetdevetogodišnjeg vozača, koji je upravljao ,,škodom" s 2,15 promila alkohola u organizmu, dok je u Subotici zatečen tridesetjednogodišnjak, koji je vozio ,,audi" sa 1,92 promila alkohola u organizmu.

Takođe, na periferiji grada, policija je zaustavila i pedesettrogodišnjeg muškarca koji je upravljao biciklom sa 1,60 promila alkohola u organizmu.

U Subotici, saobraćajna policija zatekla je i dvadesetogodišnjaka koji je upravljao putničkim vozilom sa 1,40 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, koja mu je prethodno oduzeta, zbog skupljenih kaznenih poena. Takođe je utvrđeno, da ga je policija prethodno isključila iz saobraćaja kao i da ga je, u poslednje dve godine, Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio, zbog težih prekršaja, pa mu je u skladu sa merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet automobil.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Kurir.rs/Nadica Harminc