Ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu gde je za danas zakazano suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine ubio devet svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, došao je advokat Ognjen Božović koji zastupa porodice ubijene dece.

- Ovo svedočenje maloletnog ubice u suštini može dosta pomoći razsvetljavanju motiva i uopšte kako je došlo do toga da se takav strašan masakar uopšte dogodi. Njegovo svedočenje nije, doduše, po mom mišljenju, ključno za uspeh ovog postupka, vide'emo kako će uopšte to izgledati danas, da li će on biti doveden ili ćemo imati saslušanje preko video linka - započeo je advokat i nastavio:

Kurir televizija VIDEĆEMO DEČAKA UBICU SAMO NA EKRANU, A ON NAS KROZ OGLEDALO U SUDNICI! Advokat roditelja ubijene dece u Ribnikaru ekskluzivno za Kurir uoči početka suđenja

- U svakom slučaju, ako bude tu, on neće biti sa nama u sudnici, trebalo bi po protokolima da bude odvojen, kroz jedno ogledalo on može da vidi nas, ali mi ne možemo njega vidimo, trebalo bi da ga vidimo samo na ekranu. I postoji šansa da on odbije da svedoči, on ima na to pravo, tako da šta će i kako biti danas ostaje da se vidi, ukoliko on bude želeo da svedoči, pošto je već u istrazi dao iskaz, postoji, nadam se, prilika da i porodice ubijenih i porodice ranjenih postave pitanja koje ih tište već duže od godina i pol dana i nadam se dođe do nekih odgovore.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir televizija "Pravda nikada neće biti dostižna" Anđelko Aćimović: Ovo očekujemo od suđenja