Marijan Mucić (25) iz Bele Palanke poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se iz za sada nepoznatog razloga zakucao u drvo.  

Do nesreće, podsetimo, došlo je juče ujutru oko 6.30 sati kada je vozač sleteo s puta, zakucao se u drvo. Od siline udarca mladić je ostao mrtav na licu mesta. Iako je prva vest bila da je Mucić bio kod devojke, redakciji Kurira javila se njena tetka Ivana Ramić koja je navela da je poginuli ipak bio sa svojim društvom, a ne sa njenom sestričinom.

- Marijan je te večeri bio sa društvom u Crvenoj Reci, a nesreća se dogodila kada se vraćao kući. Bio je sam u kolima. Ne znam šta je prouzrokovalo nesreću, ali znam da je automobil smrskan nakon nesreće - rekla je ona i dodala:

- Zakucao se u drvo i preminuo na licu mesta. Htela bi da dodam da moja sestričana poslednjih sedam dana nije bila u kontaktu sa Marijanom i da te večeri nisu bili zajedno. Takođe, dodala bi da je moja sestričina u veoma lošem psihičkom stanju.

Kako smo ranije pisali, ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt mladića.

- Od siline udarca mladić je od zadobijenih povreda preminuo, a njegovo telo ispod ssmrskane olupine morali su da izvuku vatrogasci spasioci. Njegovo telo odvezeno je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, koja će utvrditi kako je došlo do smrti - kaže naš izvor i dodaje:

- Istraga će utvrditi sve detalje nesreće sa smrtnim ishodom.