Nakon što je ponovo odloženo suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, kome se sudi za seksualno zlostavljanje nekoliko učenica, među kojima je i Milena Radulović, poznata glumica oglasila se na društvenim mrežama, gde je u objavi napisala da se Aleksić "opet nije pojavio na sudu pod izgovorom".

- 1381. dan traje suđenje Miroslavu Aleksiću. Na ročištu zakazanom za danas, on se ponovo nije pojavio, koristeći isti izgovor kao prošlog puta - zdravstveni problemi. Sudski veštaci misle drugačije, njihov zvaničan stav jeste da je apsolutno sposoban da prisustvuje ročištima. 1381. dan, a i dalje se ne nazire kraj - poručila je Milena Radulović.

viber_slika_2024-10-14_16-06-29-632.jpg
Društvene Mreže Objava Milene Radulović

Podsećanja radi, današnje suđenje odloženo je jer je optuženi u bolnici u kojoj prima hemioterapiju. Međutim, u međuvremenu je stigao nalaz sudskih veštaka gde se navodi da je Aleksić, u danima kada ne prima terapiju, sposoban da prisustvuje i prati tok suđenja.

Aleksićev advokat, Zoran Jakovljević, izjavio je da zahteva novo veštačenje, jer, prema njegovim rečima, u ovom ima dosta neistina i izmišljotina.

whatsapp-image-20231123-at-10.43.17-am-1.jpg
Stefan Stojanović/ Mondo Miroslav Aleksić

- Ovo je kriminalno i skandalozno što su napisali. U ovom nalazu i mišljenju ima dosta neistina i izmišljotina. Tražim novo veštačenje, pregled nije ni obavljen. Ovo je strašno. Ovim doktorima nek je na čast, vanzemaljci, nisu ga ni videli - rekao je branilac Aleksića.

Miroslav Mika Aleksić je, podsetimo, optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

  Bonus video:

MONDO/Stefan Stojanović Milena Radulović, Palata pravde. protesti, mika aleksić