Milovan Zdravković, kum Radoja Zvicera, koji je u petak uhapšen u Zagrebu po poternici Srbije, kako Kurir saznaje, bio je visokopozicionirani pripadnik kriminalne grupe koja je optužena za ubistva "škaljaraca" u Atini i na Krfu 2020. godine, i "uživo" je pratio likvidacije Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u jednom restoranu u prestonici Grčke 19. januara 2020.

Posle dvostrukog ubistva u Atini, kako proizilazi iz presretnute Skaj komunikacije, pripadnici klana su slavili, a Zdravković se lično založio da se optuženom Veljku Belivuku, kog su smatrali zaslužnim za pronalazak Dedovića i Stamatovića u Atini, daju "obezbeđenje i poslovi".

Hapšenje Zdravkovića bilo je tema emisije Puls Srbije na Kurir televiziji, čiji je gost bio glavni urednik Kurira Rajko Nedić. On je u programu uživo saopštio najnovije informacije koje se tiču ovog slučaja.

Kurir televizija ZVICEROVOG KUMA POTRAŽUJU JOŠ DVE EVROPSKE DRŽAVE! Glavni urednik Kurira otkrio nove detalje: Čeka se odluka suda u Zagrebu hoće li Zdravkovića izručiti Srbiji

- On (Zdravković) je bio zapravo u Španiji, koja ga je izručila Hrvatskoj i zato je pre neki dan bilo to opsadno stanje u Zagrebu. Hrvatska policija je, uz neviđene mere obezbeđenja i sa onim specijalnim antiterorističkim prslucima, dovela na sud Zrakovića koji se u Hrvatskoj teretio zapravo za falsifikovanje dokumenta. On je to priznao i njemu je propisana uslovna kazna uz novčani iznos - otkrio je Nedić, a potom podelio najnovija saznanja.

Rajko Nedić.jpg
Kurir Televizija Glavni urednik Kurira Rajko Nedić

- Međutim, odmah nakon što mu je ta presuda izrečena, on je uhapšen ponovo. Novi detalji su da ga osim Srbije, potražuju još dve zemlje i čeka se odluka suda u Hrvatskoj da li će ga i kome izručiti. Srbija ga potreažuje zbog sumnje u umešanost u četiri ubistva, na Krfu i u Atini 2020. kao i za trgovinu kokainom. U međuvremenu se pojavila poternica iz Švajcarske za tešku krađu i iz Kipra za razbojništvo. Pretpostavljam da će sud u Zagrebu presuditi u našu korist zbog težine dela koje mu se stavljaju na teret.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA NUDIO ZVICERU POMIRENJE, A EVO ŠTA JE BIO NJEGOV ODGOVOR! Ubice sa Cetinja planirale da usmrte 4 osobe?!