Svedočenje dečaka ubice nastavlja se danas u krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovog oca Vladimira Kecmanovića zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, odnosno zbog toga što nije obezbedio oružje koje je čuvao u stanu, a iz kog je njegov sin počinio masakr, ali i zbog toga što ga je vodio u streljanu i učio da puca, kao i majke Miljane Kecmanović, čiji je DNK nađen na čauri u učionici u kojoj je pucao u vršnjake.

Inače, dečak-ubica je u sanitetu u pratnji policije prebačen s klinike u kojoj boravi od 3. maja 2023. godine.

Zorana Jevtić Prevezen dečak ubica na sud

Naime, dečak je nešto posle 8.30 časova prevezen u Specijalni sud, a kao i prethodno suđenje, na kom je dečak počeo svedočenje, današnje će biti održano u najvećoj sudnici Specijalnog suda u Beogradu.

Kurir televizija DEČAKA UBICU DOVODE U SPECIJALNI SUD! Stigao na nastavak svedočenja protiv roditelja u slučaju "Ribnikar"

Na današnje ročište Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, roditeljima dečaka ubice došli su roditelji ubijene Angeline Aćimović.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 9.26.26 AM.jpeg
Zorana Jevtić 

Anđelko Aćimović i Dane Dukić, otac ubijene Adriane Dukić došli su zajedno, a iza njih su na današnje ročište pristigli Biljana Paunović, Andrianina majka, Natalija Aćimović, kao i starija sestra ubijene Angeline Aćimović koja je lavovski borila 12 dana, ali je i pored avih napora lekara preminula.

Zorana Jevtić Dolazak na sud


U sud je došao i Ivan Božović, otac ubijene devojčice Ane Božović, učenice petog razreda koja je kobnog 3.maja prošle godine zajedno sa drugaricom Bojanom Asović bila dežurna u holu vračarske škole.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 9.33.21 AM.jpeg
Zorana Jevtić 

Miloš Čikić i Suzana Stanković Čikić, roditelji jedinog ubijenog dečaka Andrije Čikića došli su u Specijalni sud u Beogradu. Da podsetimo, Andrija je bio jedan veoma talentovan pijanista i mladi kompozitor.

Kako je Kurir ranije pisao, na prethodnom ročištu dečaka ubicu koji je odlučio da svedoči protiv svojih roditelja Miljane i Vladimira Kecmanovića ispitivala je Suzana Stanković Čikić.

Zorana Jevtić Bračni par Čikić

Dragan Kobiljski i Nina Kobiljski Borović, roditelji ubijene devojčice Eme Kobiljski koja je išla u razred sa dečakom ubicom, došli su na današnje ročište sa suzama u očima. Oni su se u Ustaničkoj ulici ispred zgrade suda sreli sa sestrom Draganom Vlahovića, ubijenog čuvara škole.

Zorana Jevtić Porodica Kobiljski

Snažno su se zagrlili i tiho jedni drugima uputili poneku reč utehe,jer ovo suđenje za njih nije nimalo lako. Roditelji Eme Kobiljski sve vreme ispred suda držali su se za ruke.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 9.56.18 AM.jpeg
Zorana Jevtić 

Za njima u zgradu suda ušla je okrivljena Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice u pratnji svojih advokata Irine i Borivoja Borovića.

Zorana Jevtić Dolazak majke dečaka ubice u sud


U Specijalni sud u Beogradu obučena u crno došla je i majka ubijene devojčice Mare Anđelković. Dragana Anđelković, majka tinejdžerke Mare dugo se grlila sa roditeljima sa kojima deli istu sudbinu pre nego što su ušli u zgradu suda.

Dolazak roditelja u sud

Kurir Televizija Dolazak neutešnih roditelja ubijene dece u sud

Dečak ubica je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole

Kurir televizija Novinarka Kurira ispred Specijalnog suda

Kurir.rs

 U sud je došao i Ivan Božović, otac ubijene devojčice Ane Božović, učenice petog razreda koja je kobnog 3.maja prošle godine zajedno sa drugaricom Bojanom Asović bila dežurna u holu vračarske škole.