Stanari zgrade u Ulici Pariske komune u Nišu su u neveroci zbog ubistva koje se juče prepodne dogodilo u njihovom komšiluku, kada je kako se sumnja ćerka D.M. (56) ubila oca S.Đ.(79). Ubijeni je pretrpeo nekoliko udaraca po glavi i telu od čega je preminuo.

- On je čovek nekada radio kao medicinski tehničar i bio je u Iraku, Bliskom istoku. On je tamo sa ženom bio. Stan su u našoj zgradi kupili odavno, pre pedeset godina. Lepo su živeli, ali je ćerka bila malo nestabilna. U poslednje vreme se čula svađa i galama iz tog stana - kaže jedan od retkih stanara koji je želeo da ispriča šta se dogodilo, Z. P.

On kaže da je ćerka D.M. bila malo nestabilna sa zdravljem.

- Ona je bila na terapijama u Psihijatrijskoj bolnici u Toponici. Bila se čak i udala, ženica nije bila loša za nas komšiluk, ali eto desilo se zlo - rekao je komšija i dodao:

- Ubijeni komšija je, onako bio malo čudan i nekako nadmen. Bio je od onih ljudi što uvek sve najbolje znaju. Verovatno da je i on vršio pritisak na ćerku i da je i zbog njegovog takvog ponašanja propatila. Verovatno nije mogla da izdrži takvo ponašanje oca.

niš.jpg
Kurir/M.S. Zgrada u Nišu u kojoj se desio zločin

Podsetimo, ubijeni S. Đ. bio je nepokretan, a u lokvi krvi ga je zatekla medicinska sestra iz kućne nege koja ga je obilazila. Kako je sinoć saopštio ministar policije, Ivica Dačić, policija osnovano sumnja da je izvršilac kćerka pokojnika, D.M., i ona se tereti za krivično delo teško ubistvo, a dalje postupanje preuzeće tužilaštvo. 

(Kurir.rs  - M. S.)

 Bonus video:

Kurir Kuća u kojoj je sin ubio oca i majku u Počevici