Sa lica mesta telefonom se za jutarnji program Redakcija na Kurir televiziji uključila naša dopisnica Gordana Injac, koja je donela najnovije informacije.

- Jutros je u vojnoj fabrici Sloboda došlo do eksplozije. Međutim, prema svim onim prvim informacijama koje su do nas stigle, pretpostavljamo se da je reč o manjem požaru i eksploziji manjih razmera. Prema zvaničnim informacijama, u ovom incidentu povređenoa je jedna, a nezvanično dve osobe. Iz opšte bolnice u Čačku su potvrdili da je povređen jedan 38-godišnji muškarac koji je sa opekotinama zbrinut u urgentnoj službi bolnice. To je potvrdila doktor Marija Stranjanac, PR bolnice i lekar u toj službi - započela je novinarka Kurira i nastavila:

Kurir televizija KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA! Radnik "Slobode" hitno primljen u Urgentni centar posle eksplozije u fanrici! Naša novinarka otkrila šta se tačno dogodilo

- Povređeni je primljen, a nezvanično imamo informaciju da je povređen još jedan radnik. Ovaj incident se dogodio jutros u ranim satima, odnosno, neposredno po dolasku prve smene radnika na posao u pogonu pirotehnike. Ono što smo takođe nezvanično mogli da saznamo sa lica mesta, to je da su na pogonu pirotehnike popucala stakla, a okolno stanovništvo se momentalno probudilo od eksplozije. Radnici su iz pogona pirotehnike napustili svoja radna mesta, a jedan deo se nalazi u fabričkom krugu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

Zoran Grujović Eksplozija bojlera u zgradi u Čačku