T. K. (48) iz za sada nepoznatog razloga ubio, kako se sumnja, svog sina jedinca D. K. (20), a zatim počinio samoubistvo u porodičnoj kući u Bezdanu kod Sombora.

Prema nezvaničnim informacijama, porodica nikada nije imala problema, a njihova tela nađena su rano jutros u kući.

- Porodica je uvek delovala skladno i mirno. Nikada nisu imali probleme i delovalo je kao da se slažu. On je porodici bio jedino dete i nikada nisu imali problema sa njim, pa nas je ovo zaista šokiralo - kaže jedan od meštana Bezdana za Kurir i dodaje:

- Kako sam čuo jutros u prodavnici zločin se dogodio jutros oko četri sata, a u kući je sa njima dvojicom bila baka, odnosno majka T. K. koji je, kako se sumnja, počinio zločin, a zatim izvršio samoubistvo.

Naš sagovornik potom dodaje da je T. K. otišao sa porodicom da živi u Linc u Austriju i da su tamo veoma lepo zarađivali i živeli.

- Bili su imućni i pre nego što su otišli da žive u Austriju. Bavili su se poljoprivrednom i držali su godinama poljoprivrednu apoteku ali su je u međuvremenu zatvorili. Otac T. K. je preminuo, a majka je ostala da živi u Bezdanu - kaže komšinica i dodaje:

- T. K. je došao kod majke sa sinom u posetu, dok je njegova supruga ostala u Austriji. Ne znam šta je moglo da se dogodi da on digne ruku na svoje dete. Šta je to toliko strašno da nije mogao da izdrži, pa je ubio sina jedinica. Strašno je i tragično ovo što se dogodilo. 

Meštani mesta kod Sombora rekli su za Kurir da se sumnja da je T. K. počinio zločin iz pištolja. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje jezivog ubistva i samoubistva. 

 Bonus video:

Kurir Kuća u kojoj je sin ubio oca i majku u Počevici